Verkoopbemiddeling

Wilt u uw auto verkopen? Dan kunt u bij ons uw auto in consignatie plaatsen. 

Wij plaatsen de auto op onze eigen internetsite die goed wordt bezocht, maar wij adverteren de auto ook op alle grote internetsites in binnen en buitenland.

In de praktijk blijkt een auto verkopen voor particulieren vaak moeilijk te zijn. Wij nemen u de verkoop uit handen zodat u daar zelf geen zorgen over heeft.

Samen met u bekijken wij de auto en spreken een reële vaste prijs af. Dit is de prijs die u ontvangt wanneer wij de auto verkopen. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om een auto in te ruilen, waardoor de kans dat wij uw auto verkopen flink stijgt. Mochten er nog gebreken aan de auto zijn, dan kunnen die eventueel in onze werkplaats opgelost worden. Dit gebeurt uiteraard altijd in goed overleg.

Jaarlijks verkopen wij vele auto’s, dus is er een zeer reële kans dat uw auto door ons verkocht wordt.

Wanneer de auto naar het buitenland wordt verkocht, verzorgen wij ook de afhandeling van de documenten. Wij zorgen dat u een vrijwaring ontvangt, en we regelen de export documenten voor de klant. Wij kunnen de auto bij u ophalen en wij verzorgen ook het transport naar de klant door heel Europa, en zelfs daar buiten. Het voordeel voor u is dat u geen mensen aan de deur heeft, wij verzorgen de gehele afhandeling.

Klinkt dit interessant? Bel of vul het contact formulier in om een afspraak te maken 

Mogelijk gemaakt door Mobilox